NIEUWS

iShower - Muziek in de douche


Redactie HiFi.nl | 03 augustus 2012

Vandaag weer een itempje voor onze Opmerkelijk Special. Iedereen weet: de iPhone is over het algemeen niet dol op water, wat muziek luisteren in de douche een hachelijke onderneming kan maken. Misschien is de iShower, een draadloze Bluetooth speaker, de oplossing. Hij werd al getoond tijdens de CES in Las Vegas, maar is nu leverbaar. Het is een product van iDevices. Zij bedachten eerder de iGrill Bluetooth meat thermometer, waarmee je kunt zien of vlees op de goede temperatuur is.

Even terug naar de iShower. Hij werkt eigenlijk heel simpel. Leg je iPhone op een veilige plek en maak via Bluetooth contact met de iShower. Die kun je wel meenemen naar de badkamer, want hij is waterbestendig. Al zal het waarschijnlijk niet de bedoeling zijn dat je hem vol onder de waterstralen zet... Luister naar muziek vanaf een playlist, muziekapp of online diensten. Hij heeft een bereik van 200 foot, wat neerkomt op zo’n 60 meter. Hij houdt het 15 uur vol en is voorzien van drie AA batterijen.

Hij heeft een display waarop je kunt zien hoe laat het is en buttons voor play, pause, forward, rewind, en volume up/down. Kun je mooi zien of je niet te lang onder de douche staat. De iShower kost 100 dollar en daar komen uiteraard nog verzendkosten bij. De CEO van iDevices vertelt in onderstaand filmpje nog wat meer over de iShower en je kunt gelijk luisteren hoe hij klinkt.Kijk voor meer informatie op de iShower website

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »