NIEUWSHarmonix

Importeur Daluso op de X-fi show

Redactie HiFi.nl | 02 augustus 2012 | Harmonix

Ook importeur Daluso is aanwezig in Veldhoven. Op de X-fi show van dit jaar zullen zij verschillende producten van Harmonix, Reimyo, Enacom, BlackNoise, Monk-Audio en Dr. Feickert Analogue tonen.

“Kleine, grote, goedkope of dure audiosets, alles speelt zoveel keren beter, mooier en realistischer met Harmonix,” vertelt importeur Daluso over Harmonix. “Wij durven rechtuit en volhardend te zeggen: Blijf niet langer rommelen in de marges en kom naar kamer 35 voor een eerste kennismaking.”

Naast verschillende Harmonix producten is ook de nieuwste Reimyo KAP-777 en CAT-777 MK2 voor/eind-combinatie aanwezig. Volgens Daluso geeft deze combinatie alle andere apparaten in de hoogste prijsklassen het nakijken. Verder zijn ook de Reimyo 16-bitters CDT-777 en DAP999EX aanwezig. “Deze zijn muzikaal nog steeds heer en meester in het brede en nieuwe spectrum van digitale bronnen,” vertelt Daluso.

Verder zijn er ook nog stroomkabels, luidsprekerkabels, stroomfilters, noise filters en een buizen phono aanwezig van Dr. Feickert Analogue.

Kijk voor het laatste nieuws rondom de X-fi show op de Special Page.


EDITORS' CHOICE