Music2 ook aanwezig in Veldhoven

Ook Music2 audio import zal weer aanwezig zijn tijdens de X-fi audio show. Als importeur en distributeur van merken zoals Acoustic Signature, Astin Trew, Blumenhofer Acoustics en Octave brengt Music2 diverse mooie hifi mee en worden er ook dit jaar weer bijzondere nieuwe producten gedemonstreerd. 

 

In een ruimte van honderd vierkante meter worden twee nieuwe luidsprekers van Blumenhofer Acoutics getoond, de Gioa en Genuin FS 2. Ook zijn via de Gioa’s de kwaliteiten te horen van de nieuwe, 220 Watt, mono buizenversterkers van Octave Audio, de MRE 220’s. Ook wordt van dit merk de nieuwe HP300SE buizen voorversterker geïntroduceerd.

Op deze Octave buizenversterkers zit, per 1 september, een importeursgarantie van tien jaar, mits gekocht bij een officiële Octave dealer. Daarnaast is er een garantie van één jaar op de buizen. 

Als bronmateriaal worden er enkele analoge bronnen gedemonstreerd, maar verwacht deze editie ook primeurs op het digitale gebied. Zo is ook de Astin Trew Concord DAC1 aanwezig en wordt de producent EMM Labs/Meitner geïntroduceerd. 

 

Verder zal de stroomvoorziening tijdens de show via de Cammino Powerline Harmonizer gaan. Luidsprekerfabrikant Sonus Faber zweert al vier jaar bij de Cammino en gebruikt deze dan ook voor haar shows. Ook Music2 is overtuigt en wil er graag meer over vertellen bij haar stand.

Kijk voor meer nieuws rondom de X-fi show op de Special Page. 

MERK

EDITORS' CHOICE