NIEUWSScansonic

Een zomer vol muziek


Redactie HiFi.nl | 23 juli 2012 | Scansonic

Daar is hij dan eindelijk, de zomer! Iedereen trekt er direct op uit om naar het strand of een park te gaan om daar een dag te genieten. Bij dat genieten hoort natuurlijk ook een heerlijk muziekje, en daar zijn meer dan voldoende opties voor.

Zo heeft Scansonic de P2500. Een serie radio’s van verschillende kleuren met de bescheiden afmetingen van 10x20x10 cm. Niet alleen zijn de verschillende FM/AM radio zenders met deze speler af te spelen, ook veel draagbare apparaten zijn aan te sluiten via een aux-input.

De zomer in Nederland is natuurlijk niet altijd te vertrouwen. Daarom heeft de P2500 een rubberen afwerking, waardoor deze waterafstotend is. Verder beschikt hij over een oplaadbare batterij met 6 uur speeltijd.

De Scansonic P2500 is te koop voor 99,95 euro.

Natuurlijk is de Scansonic in deze markt niet alleen. Zo heeft Tangent de Alio junior, welke op twee manieren is in te stellen. Zo kan de Alio junior met de speakers direct naar de luisteraar toe gericht zijn, zodat een kleine groep mensen ‘in’ de muziek zit of met de speakers naar boven gericht, zodat een volledige ruimte gevuld is met muziek. De Alio junior beschikt niet over een oplaadbare batterij, maar er kunnen wel gewone batterijen in worden gestopt.

 

De Alio Junior is iets duurder met zijn 129,95 euro. 

Benieuwd naar nog meer van deze leuke mee-neem-radiootjes? Binnenkort verschijnt er op HiFi.nl een artikel met een verzameling van deze radio’s. Hierin zijn onder andere de Geneva XS, de Tivoli iPal, de Bose Soundlink en de Q2 Internetradio te vinden.

EDITORS' CHOICE