NIEUWS

Uitgever HiFi.nl overgenomen

Redactie HiFi.nl | 20 juli 2012

Xingo, de uitgever van HiFi.nl, is deze maand overgenomen door Elektor International Media (EIM). Dat is goed nieuws voor ons, maar ook voor onze lezers. EIM is namelijk een internationaal opererende, Nederlandse uitgever met titels die in tien talen in ruim tachtig landen uitgegeven worden, waaronder Elektor en AudioXpress. Titels die al jaren in tien talen en ruim tachtig landen door hen uitgegeven worden, voor zo'n 200.000 enthousiastelingen, experts en professionals.

Uiteraard is dit ook goed nieuws voor HiFi.nl en haar lezers. Binnen EIM hebben we de mogelijkheid om een aantal wensen dat al langer op ons lijstje staat om HiFi.nl te verbeteren versneld te gaan realiseren.

In de basis zal er aan ons platform niets veranderen, maar zien we wel direct mogelijkheden om onze content nog verder uit te breiden. Zo zullen we in navolging van onze samenwerking met Music Emotion ook van het Elektor magazine artikelen online gaan publiceren.

 

Elektor houdt al ruim vijftig jaar lang hobbyisten en professionals op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van electronica. De meest uiteenlopende onderwerpen komen daarbij aan bod, zoals audio-versterkers, meetapparatuur, microprocessorboards, interface-schakelingen voor de PC en speciale mini-projecten voor beginners. Focus zal liggen op zelfbouw: iets waar Elektor al tientallen jaren toonaangevend in is.

EIM is in Nederland onder meer gevestigd in Kasteel Limbricht, nabij Sittard. Wat betekent dat we naast onze redactieruimte in Tilburg, een locatie die we voor de dagelijkse praktijk zullen behouden, ook in het zuiden van Limburg een vertrek met mooie hifi in kunnen gaan richten. Wordt ongetwijfeld vervolgd!


EDITORS' CHOICE