NIEUWSLinn

Linn Kiko show bij Concerto Audio

Heb je zin om aankomend weekend wat leuks te doen? Zaterdag 14 juli kun je bij Concerto Audio gaat luisteren naar een onlangs geïntroduceerde telg van de Linn familie: de Linn Kiko. De Linn Kiko is een netwerk muziekspeler waarmee je al je digitale content af kan spelen en beheersen met een smartphone, tablet of laptop.

De Linn Kiko is voorzien van twee luidsprekers, die worden aangestuurd met dubbele versterkers voor elk kanaal. Ze leveren 33W in 4 Ohm en hebben een digitale crossover filter. Je kunt er meer mee dan muziek luisteren, want ook Blu-ray spelers, spelcomputers en digitale of satteliet-tv kunnen op de Linn Kiko worden aangesloten. Het systeem heeft ingangen voor externe bronnen, waaronder HDMI, analoog, digitaal, AUX en een hoofdtelefoonaansluiting.

De Linn Kiko is klein en compact, zodat je hem relatief makkelijk kwijt kunt. Hij wordt geleverd in zes verschillende kleuren en heeft een adviesprijs van 2.975 euro. De Linn Kiko kun je bedienen met de control app, die je kunt downloaden voor smartphone, tablet of computer. Wil je weten hoe dat klinkt? Dan nodigt Concerto Audio in Amsterdam je uit om te komen luisteren, want zij hebben als één van de weinigen de Linn Kiko demonstratieklaar staan:
“Hoe vaak geluidsapparatuur sexy genoemd wordt? Zelden. Maar voor Kiko kun je rustig een uitzondering maken. Kiko zingt en klinkt, Kiko speelt alle muziek van je netwerk, je computer, je tablet en je smartphone. Kiko heeft haar eigen boxen. En Kiko is van Linn, de Schotse streamingspecialisten. Op zaterdag 14 juli kun je Kiko de hele dag bewonderen bij Concerto Audio, hartje Amsterdam, in de Utrechtsestraat. En om er echt een feestje van te maken, wordt er die hele mooie dag wat lekkers bij geschonken!"Concerto Audio
Utrechtsestraat 40
1017 VP Amsterdam 
T: 020 - 622 2856 (audiowinkel)
T: 020 - 624 5467 (cd-winkel)
E: info@concerto-audio.nl
Website 

Openingstijden
Maandag-zaterdag van 11:00 tot 18:00, en op afspraak.

Meer weten over Concerto Audio? Er is een Concerto Audio Special Page op HiFi.nl

MERK

EDITORS' CHOICE