NIEUWSLector Audio

Nieuwe Lector DAC bij Streaming4Home

Streaming4Home heeft een mooie primeur: de Lector Audio Digitube-S 192 Hi-Resolution USB DAC is als eerste in Europa verkrijbaar bij Streaming4Home in Kamerik. Rondom deze DAC worden verschillende luisterdagen georganiseerd.

Deze nieuwe USB DAC is een opvolger van de Digitube en Digicode. De Lector Digitube S-192 volwaardige buizen DAC (2x ECC81) is gebaseerd op de alom gewaardeerde 32 bits high resolution AKM chip. Alle mogelijke digitale signalen worden probleemloos geaccepteerd en meteen weergegeven met de bijpassende frequentie op het digtale display.

Tevens is hij voorzien van vijf digitale inputs, resolution 192Khz 24 bit, RCA/BNC/XLR/Toslink en Asynchronous USB PC/MAC met een word clock input en een BNC output. De DAC heeft diverse toepassingsgebieden: Hij verbetert de weergave van bestaande cd spelers/loopwerken. Hij combineert met alle mogelijke netwerkspelers en musicservers en heeft een hoogwaardige weergave via USB.

De hele maand mei is deze Lector Digitube speerpunt bij Streaming4Home, samen met de Widealab Aurender S10 Music storage en playback systeem en hun eigen Audiofiele Sonata Musicserver. Daarom organiseren zij op 26 mei tussen 10.00 uur en 16.00 uur een luisterdag.

De Lector Audio Digitube-S 192 heeft een introductieprijs van 1799 euro euro.

Streaming4Home
Hallehuis 1
3471 EC Kamerik
T: 0348-746130
E: info@streaming4home.nl
Website

Kijk ook eens op de Special Page van Streaming4Home.

EDITORS' CHOICE