Dealershow: Spectral TV meubels 2.0

Spectral organiseert op maandag 5 en dinsdag 6 maart een show speciaal voor dealers, in de eigen showroom. Onderwerp van de show is de nieuwe generatie TV meubels, met plug-in oplossingen voor de iPhone, iPod of iPad inclusief een volledig onzichtbare integratie van het soundsysteem. Deze dealershow vindt plaats in samenwerking met Pioneer.

Het strakke design van Spectral sluit namelijk perfect aan op de minimalistische uitstraling van Pioneer Home Entertainment producten. Tijdens de Spectral dealershow zijn diverse modellen Pioneer AV receivers, Home Cinema systemen en iPod dockings te zien. In de Spectral showroom richt de presentatie zich vooral op de laatste innovaties op het gebied van TV meubels en de nieuwste modellen van Pioneer, maar er is méér te beleven. 

Zo is er personeel van Pioneer aanwezig om de systemen te demonstreren. Hierbij wordt speciaal aandacht besteed aan het gebruik van de iControl AV app. Met deze app is het mogelijk om eenvoudig een receiver of blu-ray speler te bedienen vanaf een iOS of Android apparaat. 

Graag nodigt Spectral je als dealer uit op maandag 5 en dinsdag 6 maart voor een show georganiseerd in de eigen showroom. De dealershow in samenwerking met Pioneer vindt op beide dagen van 10 tot 22u plaats in de Spectral Showroom in Harderwijk.

Spectral BV
Nobelstraat 29
3846 CE
Harderwijk (GE)
Website / Special Page
Spectral Showroom


EDITORS' CHOICE