NIEUWSApple

Apple nieuws - iPhone 4S

Redactie HiFi.nl | 05 oktober 2011 | Apple

Of het toeval is weten we niet, maar op dezelfde dag dat Apple informatie over de nieuwe iPhone 4S presenteert, bereikt het Amerikaanse electronicabedrijf de Top Tien van meest waardevolle merknamen zoals samengesteld door het Britse Interbrand. Inderdaad, de lijst die al jaren aangevoerd wordt door Coca-Cola, dat op zijn beurt op de voet gevolgd wordt door IT-giganten IBM, Microsoft en ooit-baas-van-de-wereld Google. Al is Apple natuurlijk al een tijdje op weg om het grootste bedrijf ter wereld te worden..

De nieuwe smartphone moet tot zeven keer sneller zijn dan de iPhone 4 met betrekking tot de grafische prestaties. Daarnaast wordt er gezegd dat de batterij van de 4S een bijzondere levensduur kent - deze zal naar verwachting acht uur gesprekstijd hebben op 3G, zes uur internet mogelijk maken (ook op 3G), en zelfs negen tot tien wanneer internet gebruikt wordt via wifi. Voor de iPod-functie staat een audiospeeltijd van veertig uur. 

Verder heeft de 4S een 8 megapixel camera (voor foto`s met een resoluatie van 3264 x 2448 pixels) met optionele verlichting aan de achterzijde wanneer er foto`s in het donker gemaakt moeten worden, en is er de mogelijkheid om Full HD video op te nemen. AirPlay Mirroring is toegevoegd, zodat entertainment (audio/video) te genieten is op tv - bedraad of draadloos. Maar voor dat laatste heeft de Apple TV inmiddels ook de Nederlandse markt bereikt.

Kijk ook eens op onze Apple Special Page voor meer nieuws en recensies. 


EDITORS' CHOICE