Wereldprimeur bij Studio Alkmaar

In samenwerking met Studio Alkmaar presenteert Musical Reality de eerste Kronzilla SX-ECO. Op 16, 17 en 18 juli is deze Hybride Tube Amplifier te bezichtigen maar vooral ook te beluisteren bij Studio Alkmaar.

Wat is zo speciaal aan de nieuwe SX-ECO? Deze versterker biedt de mogelijkheid om te kunnen schakelen tussen ‘Solid-State’ Mode of de ‘Pure Class A’ Triode Tube Mode. Overdag luisteren naar de radio of  een playlist vanuit de computer vraagt niet direct om het allerhoogste weergaveniveau en dan kan de Solid-State modus worden ingeschakeld. ’s Avonds als er gelegenheid is om ‘serieus’ naar muziek te luisteren, wordt er omgeschakeld naar de ‘Class A Triode Tube Mode’.  De SX-ECO levert tevens een besparing op, enerzijds in energiekosten en anderzijds met de lange levensduur van de enorme T 1610 trioden.

Tijdens de introductie zal een compleet Virtual Reality Music System worden opgesteld waarin de SX-ECO een set VR 4 SR van Von Schweikert Audio zal gaan aansturen. De EERA Tentation fungeert als bron verbonden met de Photon Link van Harmonic Technology. Tevens zijn er diverse andere KR-VR opstellingen te beluisteren. Zo zullen de 100w DX monoblokken een set VR 7 mk II aansturen en worden de VR 35 Export Deluxe aangespoord door een set VT 8000. In een andere ruimte staat de VA 880 in een set met de Unifield One en de SDi 35 voorziet de Unifield Two van muzikale energie.

Kortom, genoeg om even lekker van te genieten. Je bent van harte welkom bij Studio Alkmaar op 16, 17 en 18 juli tussen 11.00 en 17.00 uur. Studio Alkmaar is gevestigd aan dorpsstraat 49 in Oterleek. Voor meer informatie kun je kijken op de website.


EDITORS' CHOICE