NIEUWS

Reserveer nu het prachige Quad Boek

Redactie HiFi.nl | 30 oktober 2003

"Quad - The Closest Approach"
 
Een alomvattend en gezaghebbend boek van de hand van Ken Kessler

Op 27 september, tijdens de Heathrow Hi-Fi Show in London, werd in aanwezigheid van vele bekenden uit pers en industrie het boek “QUAD –The Closest Approach" ten doop gehouden.

Reserveer nu het prachtige Quad boek (c) Xingo

Geschreven door de gerespecteerde journalist Ken Kessler is “QUAD –The Closest Approach” een luxe gebonden editie van 240 pagina’s, barstensvol hoofdrolspelers, commentaar en bijdragen van buiten.

Met uiterst informatieve interviews met Sir Peter Walker, Ross Walker en Mike Albinson, afgewisseld met bijdragen van Tim de Paravicini en Dr. Frank Hirsch en vele anderen.

Samen met een uitgebreide en prachtig vormgegeven fotografische gang door de archieven van QUAD mag hier gesproken worden van een lijvig boekwerk dat als geen ander inzicht geeft in de wereld van dit illustere britse fabrikaat.

Reserveer nu het prachtige Quad boek (c) Xingo

“QUAD –The Closest Approach” krijgt een adviesprijs van Euro 70 en is vanaf eind november leverbaar.

Reserveer nu!

U kunt de Closest Approach nu al reserveren via HiFi.nl. U bent er dan van verzekerd dat u het boek direct nadat het verkrijgbaar is, thuisgestuurd krijgt. De boeken worden door importeur Transtec eind november verwacht.

Om een reservering te doen, klikt u op deze link (link naar reserveringspagina binnen HiFI Discs), u kunt hier uw e-mail adres invullen. Zodra het Quad boek beschikbaar is, ontvangt u hiervan dan bericht en kunt u het bestellen. Wij hebben de boeken dan op voorraad, dus het boek wordt direct na betaling aan u verzonden. Geen levertijd dus, maar direct naar u thuis gestuurd.

Doe iemand (uzelf ?) een kado en reserveer nu!

Reserveer nu het prachtige Quad boek (c) Xingo


EDITORS' CHOICE