AMX

| 26 oktober 2007 | AMX by Harman
Het nieuwste draadloze touchscreen van AMX heet MVP-5200i. Dit krachtige, sexy ogende en stijlvolle 5,2 inch paneel met intercom en navigatiewiel is qua design en functionaliteit geheel vernieuwd. Of het nu gaat om bediening in een vergaderruimte of in een woning de MVP-5200i maakt het mogelijk.

Dit 16x9 breedbeeld touchscreen heeft een ingebouwde kickstand die niet hoeft te worden verwijderd bij gebruik in de tevens geheel vernieuwde table top en wall mount docking stations. Het paneel en de docking stations zijn leverbaar in High-Gloss zwart en High Gloss wit. Het paneel heeft een 800x480 resolutie, een helder en scherp beeld en is compact van formaat 19cm(B) x 11,7cm(H) x 2cm(D) en licht qua gewicht (0,54 kg). De intercom is full duplex en is op basis van VoIP.

De MVP-5200i maakt gebruik van de draadloze 802.11b/g standaard en is voorzien van microfoon, speakers en bedieningsstylus. Bij continu gebruik kan het paneel 8 uur worden gebruikt zonder te worden opgeladen. Bij standbye gebruik zelfs maximaal 4 dagen. Het paneel is in staat diverse JPEG en PNG afbeeldingen te tonen en kan tevens worden gebruikt voor weergave van motion-JPEG van bijvoorbeeld een IP-/Netwerkcamera of van de AMX Metreau Entry Communicator deurintercom. Ook kunnen MP3 en WAV audio files worden afgespeeld.

Het nieuwe navigatie wiel kan worden gebruikt als knop voor eenvoudige bediening (up/down/right/left/select). Door het navigatie wiel te draaien kan men bijvoorbeeld geluid- en lichtniveaus regelen. Natuurlijk zijn beide vormen van bediening te combineren.
Voor meer informatie zie www.amx.com/products/MVP-5200i.asp of mail naar verkoop@amxuk.co.uk .

 

EDITORS' CHOICE