AudioPerfect organiseert hifishow in Brugge


Redactie HiFi.nl | 28 oktober 2009 | Musical Fidelity

(ingezonden mededeling)

AudioPerfect  organiseert op zaterdag 31 oktober, zondag 1 november en maandag 2 november  demonstraties van vijf stereosystemen van diverse pluimage.  De demonstraties vinden plaats aan de rand van Brugge in Hotel Leonardo.

De winkel wil u tijdens de demonstraties laten genieten van betaalbare (rond de 2.000 euro) tot prijzige (rond de 45.000 euro) – maar dan ook ronduit schitterende hifi.


Foto: Musical Fidelity Primo

Zo worden de Musical Fidelity A5.5 versterker en cd-speler in combinatie met de Acoustic Energy Aelite 3 gedemonstreerd en is er ook een demonstratie van de Musical Fidelity Primo pure klasse A voorversterker en AMS 50 eindversterker met de bijpassende AMS cd-speler op een toren van Lyngdorf MH-1 luidsprekers. Om het af te maken wordt de Lyngdorf RoomPerfect® RP-1 bij deze set ingezet voor akoestiekcorrectie. De stroom wordt geleverd door de PS Audio Power Plant Premier. In andere sets zijn producten van onder andere Jean Marie Reynaud en Piega te bewonderen.


Foto: Hotel Leonardo in Brugge

Eén van de 5 sets bestaat uit nauwelijks ingespeelde demoapparatuur die in speciale promo wordt aangeboden voor 5.500 euro in plaats van 6.400 euro. Eén van de aanwezigen wint – bij lottrekking naderhand door een kinderhand – een Supra MD06 EU-SP zesvoudig stekkerblok met drievoudige overspanningsbeveiliging en passief stroomnetfilter.

AudioPerfect nodigt u uit voor één van deze namiddagen tussen 14.00 uur en 18.00 uur. U kunt natuurlijk zelf uw muziek meenemen.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »
 • Review
  GoldenEar BRX
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »