ARTIKEL

High End 2003 (dagverslag 1/4)

Jan de Jeu | 28 mei 2003
Antoinette en Jan de Jeu bezoeken High End 2003 en schrijven voor HiFi.nl een dagelijks verslag.
Klik hier voor dagverslag 1
Klik hier voor dagverslag 2
Klik hier voor dagverslag 3
Klik hier voor dagverslag 4

Dagverslag 1 - de voorbereidingen

Het is weer zover. Na de Nederlandse voorjaarsshows op HiFi gebied zijn nu onze oosterburen aan de beurt. De Duitse High End Society presenteert, ditmaal voor het laatst op de vertrouwde locatie van het Kempinski Hotel in Gravenbruch bij Frankfurt, op een oppervlakte van meer dan 8000 m2 van 29 mei tot en met 1 juni de ‘High End 2003’ waar meer dan 200 exposanten meer dan 500 merken uit de High End scene tonen en in veel gevallen ook laten horen.

Op donderdag 29 mei is de beurs van 1000 tot 2000 alleen geopend voor diegenen die zelf in de audio industrie werkzaam zijn en wordt er ’s middags een persconferentie gegeven. Van vrijdag 30 mei tot en met zondag 1 juni is de beurs geopend voor het publiek van 1000 tot 1800 uur. Voor hen die van plan zijn om zelf ook een kijkje te gaan nemen; we kunnen het u aanbevelen, het is ieder jaar weer de moeite waard. De toegangsprijs bedraagt 10 euro en voor de aan de kassa verkrijgbare catalogus dient eveneens 10 euro te worden neergeteld. 

High End Frankfurt 2002

Zoals ieder jaar het geval is zal hifi.nl ook dit jaar aanwezig zijn om de thuisblijvers een zo compleet mogelijk beeld te geven van de tentoongestelde merken en hen op de hoogte te brengen van de naar verwachting vele nieuwsitems en wetenswaardigheden. In tegenstelling tot voorgaande jaren zal de delegatie, nu René van Es en Philip van Deijk wegens omstandigheden op het allerlaatste moment af moeten haken, uiteindelijk slechts gevormd worden door het echtpaar waarvan u de namen onderaan deze korte aankondiging ziet staan. Ons streven is om dagelijks aan het eind van de beursdag een verhaal met bijbehorende foto’s door te sturen naar de redactie, te beginnen op de vakhandeldag. Also bleib dran!

Jan & Antoinette de Jeu

 


EDITORS' CHOICE