NIEUWSB&W

Hyperion naar Audiotorium

Redactie HiFi.nl | 09 december 2005 | B&W

(ingezonden mededeling)

Sinds 1 September jongstleden heeft Audiotorium te Leiden het importeurschap van Hyperion Sound Design overgenomen van Multitrade Belgium. Alle verplichtingen betreffende productgarantie voor de Benelux  worden dan ook door Audiotorium overgenomen. Samen met deze overname kondigen we ook een aantal nieuwigheden in verband met Hyperion Sound Design aan.

De HPS-938 full-range luidspreker die dit jaar alleen al vijf Audio Awards heeft gekregen is nu verkrijgbaar in de mkII versie en op aanvraag verkrijgbaar in alle RAL kleuren.
De nieuwe HT-88 mono buizen eindversterkers hebben deze maand hun eerste Award in ontvangst mogen nemen samen met een zeer goede review door Srajan Ebaen van SixMoons.
Tevens zijn vanaf nu ook de voorversterkers, BEC-p25, BEC-p25 Tube en de BEC-mono eindversterkers leverbaar. De versterkers worden deze maand nog verwacht in de Benelux.

Verder verwachten we in de loop van volgend jaar nog drie nieuwe luidsprekermodellen, waaronder een centerspeaker. Hierdoor zal ook een volledig hometheater van Hyperion tot de mogelijkheden gaan behoren.
 

BEC

BEC of ‘Broadband Energy Converter’ is een gepatenteerde uitvinding door Hyperion. Het is een innovatieve manier om een transformator voor gebruik in voor- en eindversterkers te ontwerpen, zodat verschillende transformatoren van eindversterkers in serie gebruikt kunnen worden, zodat ze zich perfect aanpassen aan alle luidsprekers. Ook organiseert BEC de versterkingscircuits om het volume te regelen. Alle Hyperion versterkers zijn ontworpen met deze BEC-technologie aan boord. De techniek erachter is relatief ingewikkeld, maar het is het resultaat dat telt en dat resultaat is een voor de prijs ongeëvenaarde klank.


Over Audiotorium

Audiotorium is een nieuwe speler bij de Nederlandse importeurs. Het is een ‘jong’ bedrijf in alle betekenissen van het woord: jong van mensen, jong van geest en jong van ideeën. Bij Audiotorium gaan we op zoek naar leuke producten die iets kunnen toevoegen aan de markt en daarbij ook nog eens een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding bieden. We zijn dan ook overtuigd dat we met onze producten voldoen aan de vraag naar nieuwe producten, die niet weer een nieuwe variatie op een oud thema bieden. Al onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn ook steevast producten waar we voor de volle honderd procent achter kunnen staan. We zijn niet bang om te innoveren en zijn dan ook niet vastgeroest in platgetreden paden.

Voor meer informatie en een dealerlijst voor een demonstratie info@hyperionsound.nl of 071-5148455.

MERK

EDITORS' CHOICE