VTL IT-85 Geïntegreerde versterker

300 x bekeken | geplaatst op 21 augustus 2024

€ 4.990,-



kenmerken

Merk VTL
Categorie Stereo versterker
Type IT-85
Serienummer 10068394
Conditie Als nieuw
Bouwjaar
Geplaatst op 21-08-2024

Beschrijving


Grote opruiming bij Audiofile!
Neem een kijkje in onze Outlet op - www.audiofile.nl -

Betreft een demo unit van Audiofile (in nieuwstaat inclusief verpakking). Nieuwprijs €7.900. Nu voor €4.990.

De VTL IT-85 geïntegreerde versterker is ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar de eenvoud van een enkel chassissysteem, maar met de prestaties van afzonderlijke chassis. Ontworpen met een volledig actieve voorversterkertrap, levert de IT-85 een stevige 60 watt per kanaal met de sonische karakteristiek die vergelijkbaar is met de goed aangeschreven ST-85 stereoversterker en de TL2.5 voorversterkercombinatie – snel, muzikaal 3D-geluid en solide basondersteuning waar VTL bekend om staat.

De IT-85 is een volledige linestage voorversterker en eindversterker in één chassis, en de linestage sectie heeft voldoende gain en een gebufferde uitgang om een subwoofer door de voorversterker te kunnen sturen. Het hoofdtelefoongedeelte van de IT-85 wordt aangedreven door de buizeneindtrap en uitgangstransformator van het eindversterkergedeelte, waardoor het een ideale hoogwaardige hoofdtelefoonversterker met zuivere buizen is voor hoofdtelefoonliefhebbers.

De IT-85 is ontworpen om toekomstige upgrades mogelijk te maken – wanneer u klaar bent om een subwoofer, aparte voor- of eindversterker, surroundprocessor of hoofdtelefoon aan uw systeem toe te voegen, kunnen de vele verschillende eindtrapconfiguraties van de IT-85 eenvoudig en pijnloos opnieuw worden geconfigureerd, vaak met slechts een druk op de knop. Met de hand gebouwd in de fabriek in Californië met de bewezen VTL-kwaliteit, zal de IT-85 u jarenlang blijvende waarde en luisterplezier geven.

Aanbieder


Audiofile
Vandaag open (10:00 - 22:00)
Hoofdstraat 30
5109 AC `S-Gravenmoer




EDITORS' CHOICE