Denon Heos Link HS2 multiroom-muziekstreamer

326 x bekeken | geplaatst op 18 augustus 2024

€ 200,-



kenmerken

Merk Denon HEOS
Categorie Muziekdiensten
Type Heos Link HS2
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2021
Geplaatst op 18-08-2024

Beschrijving


HEOS Link HS2 – gebruiksvriendelijke multiroom-muziekstreamer voor elke installatie
Streaming met optimale hifi-kwaliteit in combinatie met een goede installatie
Perfecte en unieke integratie met een aantal versterkers en receivers van Denon
Geïntegreerde Bluetooth-functie en ondersteuning van 24-bit
Ondersteuning voor draadloze Spotify Connect, TIDAL, Napster, Deezer, internetradio en streaming van je eigen muziek op een smartphone, tablet, PC of netwerkschijf
Google Assistent (smart-speaker noodzakelijk)

De HEOS Link HS2 is de muziekstreamer van het HEOS-systeem. Met dit apparaat kun je streamen naar je stationaire installatie. De geluidskwaliteit wordt alleen nog maar beperkt door jou en je portemonnee. Combineer de HEOS Link met een goede stereo- of surroundinstallatie en je hebt de perfecte oplossing om maximaal van hifi-geluid te genieten.

Of nog een betaalbare optie: combineer de HEOS Link met een paar goede actieve luidsprekers. Dan krijg je echt stereogeluid en een muziekervaring die alles-in-één-luidsprekers het nakijken geeft, en je hebt niet eens een grote installatie nodig.

De HEOS Link is compatibel met alle installaties, maar hij werkt natuurlijk helemaal perfect met de versterkers en receivers van Denon. Zo start de installatie bijvoorbeeld automatisch op als je de HEOS-app activeert. Bovendien regelt hij ook de volumeknop van de versterker/receiver, zodat je alles met de app kunt aansturen. En zo krijg je maximale gebruiksvriendelijkheid van een draadloos systeem met de hoge geluidskwaliteit van een echte hifi-installatie. Een uniek en slim detail, dat de HEOS tot een systeem van wereldklasse maakt.

De HEOS Link is perfect geïntegreerd met de andere streamingproducten van HEOS. Ook heeft hij een digitale en analoge ingang voor een externe geluidsbron, zodat je het geluid draadloos door kunt sturen naar de rest van je HEOS-systeem.

De HS2-versie van de HEOS Link heeft geïntegreerde Bluetooth en ondersteuning voor 24-bit-audio. En dus is hij nog gebruiksvriendelijker en klinkt muziek nog beter!

Net als bij de andere HEOS-producten regel je de muziek met de HEOS-app op tablet of smartphone (Apple iOS/Android). Deze handige en overzichtelijke app is zo gebruiksvriendelijk dat alle concurrenten het nakijken hebben. Je hebt een totaal overzicht van al je muziek, albumhoezen en alle functies.

Met streamingservices, bijvoorbeeld Spotify, TIDAL, Napster of Deezer, heb je direct toegang tot meer dan 20 miljoen nummers. En je kunt ook je eigen muziekcollectie op je computer, netwerkschijf of smartphone streamen. Natuurlijk krijg je ook internetradio en toegang tot tienduizenden radiozenders over de hele wereld.




EDITORS' CHOICE