NAD C658 vooversterker/streamer

269 x bekeken | geplaatst op 17 augustus 2024

€ 1.200,-



kenmerken

Merk NAD
Categorie Voorversterker
Type C658
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2024
Geplaatst op 17-08-2024

Beschrijving


De bekende, alomgeprezen alleskunner van NAD. Lees even de reviews door, wordt overal de hemel ingeprezen. Ik gebruik hem als voorversterker én bluesound-streamer. Streamt alles dus, spotify, deezer, tidal, qobuz, roon end-point,amazon-hd,...eigenlijk alles. Een hd/ssd met je muziek erop speelt ie natuurlijk ook. Goeie phonoversterker aan boord, dus ook vinyl spelen kan. En dan is er nog Dirac aan boord, het gekende sound processing systeem, hier toegepast in stereo.
Zoek het even op, grote verbeteringen mogelijk bij een moeilijke akoestiek.

Opgelet, dit toestel heb ik als demo bij een dealer in Brussel gekocht. Dit was omdat mijn c658, die ik begin dit jaar kocht een probleem vertoonde.

Bleek natuurlijk dat er niks aan de hand was maar het m`n eigen(domme) schuld was- één van de nieuwe Rocket 44 luidsprekerkabels was slecht geconfectioneerd en daar zat het probleem.
De factuur is er bij, juli 2024, garantie is dus nog de volle 2 jaar. Toestel is werkelijk smetteloos, beschermfolie op display, BluOs firmware is up to date...

Luisteren kan met purify eindtrappen, op Tannoy turnberry.

Officiële prijs is 1999 euro. Hieronder een quote van hifi.be/nl....

# De NAC C 658 is het veelzijdigste hifi-apparaat dat we ooit op bezoek kregen. Als je geconfronteerd wordt met zijn uitgebreide featurelijst komt het misschien complex over. Maar als je het begint te gebruiken blijkt dit toestel bijzonder intuïtief, met dank aan de uitstekende Bluesound-app. Ook de DA-conversie van de C 658 is opperbest.
We zouden de C 658 omschrijven als een spectaculaire upgrade voor de meeste hifi-systemen. Als je de ingebouwde Dirac-functie gebruikt, kun je heel wat akoestische en plaatsingsproblemen oplossen. De geluidsverbetering die je met Dirac realiseert zal vaak groter zijn dan menige upgrades op andere vlakken. We maken ons sterk dat je in veel gevallen meer haalt door de C 658 aan je systeem toe te voegen dan door te upgraden naar duurdere speakers en versterkers. #

Ik heb ook een Eversolo A6 (de master edition) gekocht en 1 op 1 kunnen vergelijken(3 maanden lang), ik heb hem terug verkocht omdat ik de upgrade niet voldoende vond én de bluesound omgeving véél prettiger/handiger/logischer vind werken.

Je kan ook je tv erop aansluiten via een optionele hdmi-insteekkaart, zo krijg je 3 hdmi-ingangen en 1 uitgang(ARC). Kan ik je laten zien/horen, want ik heb deze in m`n origineel toestel laten installeren.

Verzenden gebeurt enkel (goed) verzekerd!




EDITORS' CHOICE