Marantz Model 50 Zwart

57 x bekeken | geplaatst op 29 juni 2024

€ 1.555,-



kenmerken

Merk Marantz
Categorie AV Receiver
Type Model 50 Zwart
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 29-06-2024

Beschrijving


Prijs is per stuk - De Marantz Model 50 is een geïntegreerde versterker die wordt gepresenteerd als de perfecte partner van de Marantz CD 50n. Deze versterker is geïnspireerd op het platform van zijn broer, de Marantz Model 40n, en biedt volgens de ontwerpers de warmte, resolutie en ruime dynamiek van een volledig analoge geïntegreerde versterker.

De Marantz Model 50 heeft een puur analoog ontwerp met High Current Output en HDAM voor optimale prestaties.
Zes analoge ingangen, inclusief een MM phonotrap van hoge kwaliteit. Tijdloos ontwerp met het iconische Marantz patrijspoortdisplay en andere kenmerken van het Marantz-erfgoed.

De Marantz Model 50 is de ideale geïntegreerde versterker. Met 70 watt per kanaal van unieke Marantz current-feedback power en HDAM SA-3 schakeling, stuurt deze versterker luidsprekers met totale controle.

De Marantz Model 50 is een harmonieus ontworpen en eigentijds hifisysteem dat tijdloze elegantie en uitstekende prestaties combineert met alle flexibiliteit en geavanceerde technologie die moderne muzikale luxe definieert. Het is een veelzijdig apparaat dat kan worden gebruikt voor een breed scala aan digitale muziekbronnen.

Aanbieder


Stassen Hifi
binnenkort weer open
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen




EDITORS' CHOICE