MSB SELECT II

451 x bekeken | geplaatst op 24 juni 2024

€ 64.995,-



kenmerken

Merk MSB
Categorie DAC
Type SELECT II
Serienummer --
Conditie Als nieuw
Bouwjaar
Geplaatst op 24-06-2024

Beschrijving


FOR SALE! | TE KOOP!


ALS NIEUW! | COMPLEET AF FABRIEK | ZEER JONG! | DEMO!


MSB SELECT II

De Meester aan het werk…De top van de digitaal-naar-analoog converters.

De MSB Select II is een waar meesterwerk in de wereld van digitaal-naar-analoog converters (DAC`s)... De uitzonderlijke geluidskwaliteit en nauwgezette techniek maken hem tot de topkeuze voor veeleisende audiofielen. De Select II maakt gebruik van geavanceerde technologie om een ??audio-ervaring te reproduceren die ronduit adembenemend is.

Een van de opvallende kenmerken van de Select II is de ongelooflijke helderheid en details. De MSB Select II reproduceert muziek met een opmerkelijke precisie, waardoor luisteraars iedere nuance en subtiliteit in hun favoriete nummers kunnen waarnemen. De diepte en beeldvorming zijn uitstekend, waardoor er een werkelijk meeslepende luisterervaring ontstaat.

Qua bouwkwaliteit is de MSB Select II ongeëvenaard. De MSB Select II is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt onberispelijk vakmanschap. Het modulaire ontwerp maakt toekomstige upgrades mogelijk, zodat uw investering de tand des tijds zal doorstaan.

Connectiviteit module opties zijn er in overvloed bij deze DAC, hetgeen flexibiliteit biedt voor integratie in iedere (Ultra)
High-end audio-installatie.

Deze MSB Select II is volledig voorzien van alle navolgende optionele modules;

– Network Renderer V2
– Quadrate DSD USB2
– MQA
– MSB Pro ISL
– MSB Pro USB
– XLR Preamp.

BELANGRIJK
- Eerste eigenaar
- Mint conditie
- Compleet met 3x originele MSB Flight cases

KLEUR:
Zilver

ACCESSOIRES:
Original transport box complete(2x), soft covers(2x), remote, power cord, manual, PSU power cable; compleet en nieuw af fabriek

NIEUWPRIJS:
€ 146.000,00




EDITORS' CHOICE