Piega Coax 30.2 luidsprekers

1655 x bekeken | geplaatst op 22 mei 2024

€ 3.600,-kenmerken

Merk Piega
Categorie Luidspreker front
Type Coax 30.2
Serienummer 3569+3570
Conditie Als nieuw
Bouwjaar
Geplaatst op 22-05-2024

Beschrijving


Door inruil in ons bezit gekomen, een in nieuwstaat verkerend paar Piega Coax 30.2 luidsprekers inclusief base plates en originele verpakking.

Nieuwprijs €8.000, nu voor €3.600.

De twee technische hoogtepunten – Ribbon-technologie en naadloze aluminium behuizingen – zijn verantwoordelijk voor de uitstekende geluidseigenschappen van de Piega luidsprekers. Dat het om echte innovaties gaat met een meetbare en hoorbare geluidsmeerwaarde, is de afgelopen jaren al vele malen bevestigd door de vakpers. Ook de steeds groter wordende schare Piega fans spreekt voor zich.

Piega’s specialiteiten zijn de LDR (Linear Drive Ribbon) tweeterlinten en het coaxiale lintsysteem. Het ontwerp van beide systemen is voornamelijk gebaseerd op een sterk magnetisch veld en een extreem dunne, gedeeltelijk reliëffolie. Bij het coaxiale systeem bevindt het akoestische centrum van de gehele midden- en hoge tonen zich precies op hetzelfde punt op de X-, Y- en Z-as. Dit betekent dat het systeem de enige echte puntgeluidsbron op de markt is. Tijdgerichte emissie in alle dimensies is het waardevolle voordeel van deze compromisloze constructie.

De precieze, naadloze behuizing is uit één aluminium blok geperst. De optimale demping voorkomt eventuele intrinsieke resonantie en de natuurlijke geluidsweergave is een van de belangrijkste voordelen van de aluminium behuizing.

Aanbieder


Audiofile
maandag weer open
Hoofdstraat 30
5109 AC `S-Gravenmoer
EDITORS' CHOICE