GOLDMUND MIMESIS 37s NEXTGEN II

638 x bekeken | geplaatst op 12 april 2024

€ 15.750,-kenmerken

Merk Goldmund
Categorie Voorversterker
Type MIMESIS 37s NEXTGEN II
Serienummer --
Conditie Als nieuw
Bouwjaar
Geplaatst op 12-04-2024

Beschrijving


ALS NIEUW! | COMPLEET AF FABRIEK | ZEER JONG! | DEMO!

GOLDMUND MIMESIS 37s NEXTGEN II

De Goldmund Mimesis 37S NextGen II is een tweecomponenten high-end analoge stereo voorversterker die bekend staat om zijn uitzonderlijke prestaties. Met de mogelijkheid om ruis en vervorming te verminderen met behulp van meerdere parallelle technieken, zorgt het voor een probleemloze en meeslepende audio-ervaring.

Recensenten hebben de Mimesis NextGen II zeer geprezen en beschreven als een enorm capabele high-end voorversterker. De Mimesis 37S NextGen II biedt een spectaculaire audio-ervaring, waarbij het belang van aandacht voor detail bij het bouwen van een high-end systeem wordt benadrukt.

De Goldmund Mimesis 37S NextGen II valt op door zijn geavanceerde technologie en levert een verfijnde en superieure audio-ervaring voor audiofielen die op zoek zijn naar topprestaties. De prestaties van de Mimesis 37S NextGen II worden geprezen in vergelijking met andere solid-state elektronica, waardoor het een opvallende keuze is in de high-end audiomarkt. De impact op de audiokwaliteit, gecombineerd met nauwgezet vakmanschap, maakt het een spectaculaire keuze voor audiofielen die op zoek zijn naar niets anders dan het beste.


- Eerste eigenaar
- Zeer jong | Demo

KLEUR:
Zilver

ACCESSOIRES:
Original transport box complete(2x), soft covers(2x), remote, power cord, manual, PSU power cable; compleet en nieuw af fabriek

NIEUWPRIJS:
€ 32.670,00
EDITORS' CHOICE