Bluesound Pulse M Zwart

221 x bekeken | geplaatst op 14 maart 2024

€ 400,-



kenmerken

Merk Bluesound
Categorie Luidspreker front
Type Pulse M Zwart
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 14-03-2024

Beschrijving


Prijs is per stuk - De Bluesound Pulse M is een draadloze multiroom streaming stereo speaker met een nieuw ontwerp dat een dynamische en meeslepende audiofiele luisterervaring creëert. De Bluesound Pulse M biedt een heldere en weelderige klank vanuit bijna elke luisterhoek. Het 360 graden geluidsbeeld wordt mogelijk gemaakt door een omnidirectionele 5 1/4" woofer en twee 3/4" tweeters die in een hoek van 45 graden ten opzichte van elkaar zijn gemonteerd. Aangedreven door een slimme DSP-versterker met 80 watt vermogen, worden dynamisch bereik, frequentie en feedback perfect geregeld.

Dankzij de 360 graden audio-ervaring van de Bluesound Pulse M is het geen probleem om als zelfstandige luidspreker nagenoeg iedere ruimte te vullen. Ondertussen zorgt de techniek er voor dat de Bluesound Pulse M ook in een paar kan worden gekoppeld, om een echte tweekanaals luisterervaring te creëren met een breed geluidsbeeld, zelfs bij luisterhoeken buiten de as. TV-, filmkijkers en gamers kunnen de Bluesound Pulse M gebruiken als onderdeel van een Bluesound Dolby Surround thuisbioscoopgroep om een werkelijk indrukwekkende ervaring te creëren.

Aanbieder


Stassen Hifi
om 10:00 weer open
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen




EDITORS' CHOICE