Stax SR-Sigma in uitmuntende staat & SRD-7

439 x bekeken | geplaatst op 17 februari 2024

€ 1.100,-kenmerken

Merk Stax
Categorie Hoofdtelefoons
Type Stax SR-Sigma & SRD-7
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar
Geplaatst op 17-02-2024

Beschrijving


"Betreed de wereld van audiofijnproevers met deze prachtige Stax Sigma MK2 elektrostatische koptelefoon, die in topstaat verkeert en wordt geleverd met alle originele accessoires. Ervaar geluid van ongeëvenaarde kwaliteit dankzij het kenmerkende open-back design en de legendarische precisie van Stax.

De Stax Sigma MK2 staat synoniem voor een meeslepende luisterervaring, waarbij elk detail van je favoriete muziek tot leven komt met verbluffende helderheid en diepte. Met zijn uitzonderlijke geluidskwaliteit en comfortabel ontwerp brengt deze koptelefoon je middenin de muziek, voor een ervaring die al je zintuigen prikkelt.

Deze aanbieding omvat niet alleen de Stax Sigma MK2 koptelefoon, maar ook de originele doos en het boekje, waardoor je verzekerd bent van authenticiteit en volledigheid. Bovendien wordt de set geleverd met de SRD-7 energizer, waardoor je direct kunt genieten van de fenomenale prestaties van deze koptelefoon zonder verdere aankopen.

Of je nu een doorgewinterde audiofiel bent die op zoek is naar de ultieme geluidservaring of gewoon wilt genieten van muziek met ongeëvenaarde helderheid en detail, de Stax Sigma MK2 zal je verwachtingen overtreffen en je keer op keer verrassen.

Grijp deze kans om een stukje audiofijnheid toe te voegen aan je collectie en geniet van muziek zoals het bedoeld is met de Stax Sigma MK2. Neem vandaag nog contact met ons op om deze prachtige koptelefoon te bemachtigen en jezelf te trakteren op een geluidservaring van wereldklasse."


SR-7 SIgma
Inclusief originele doos en houder
SRd-7 met goede aansluitingen
EDITORS' CHOICE