Nordost Sortfüt

926 x bekeken | geplaatst op 31 december 2023

€ 2.000,-



kenmerken

Merk Nordost Cables
Categorie Overige Tuning Accesoires
Type sort fut
Serienummer ytr
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2020
Geplaatst op 31-12-2023

Beschrijving


De ultieme ontkoppeling van uw luidsprekers. De Sort Füt is een 4-delige constructie en zorgt voor een directe aarde zodat de energie kan ontsnappen uit de electronica zonder dat dit ongewenste vibraties met zich meebrengt. Zo kan het systeem het hoogst mogelijke in dynamiek bereiken waar het toe in staat is. Het is speciaal gebouwd om de prestatie van uw hifi-systeem te verhogen en de standaard spikes en stabilisatoren die geleverd worden met de luidsprekers en hifi-meubels te verbeteren.

Energie is een onvermijdelijk bij-product wanneer een component in gebruik is, wat vibraties genereert welke een groot effect op het geproduceerde geluid kan hebben. De gepatenteerde Sort Füt elimineert deze ongewenste vibraties.

De hybride constructie van de Sort Füt is van aluminium en brons. Hij is op een speciale manier gevormd om de effecten van vibraties te minimaliseren. De 3 keramische ballen zorgen ervoor dat de contactpunten geminimaliseerd worden en tegelijkertijd geven deze stabiliteit aan de componenten waaronder de Sort Füt is geplaatst.

8 mm, 6 mm en 1/4-20 bedrade adapters (voor bevestiging onder de luidspreker en/of meubel)

Afwijkende adapters, tot 14 mm, zijn ook leverbaar. Indien meer hoogte nodig is dan kan Nordost ook vervangende schroefdraadknoppen leveren. Prijs € 430,– per stuk




EDITORS' CHOICE