DALI MENTOR VOKAL BLACK

271 x bekeken | geplaatst op 20 september 2022

€ 550,-kenmerken

Merk DALI
Categorie Luidspreker center
Type MENTOR VOkAL
Serienummer 2700149
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2008
Geplaatst op 20-09-2022

Beschrijving


In perfecte staat, van eerste eigenaar, uit rookvrije omgeving, niet van nieuw te onderscheiden.

Adviesprijs nieuw was 1449 euro. Deze Mentor Vokal is vergelijkbaar me de huidige Rubicon Vokal, die reeds 2099 euro kost.

Ik doe deze weg omdat ik ben overgeschakeld naar een actief stereo-systeem.

In tegenstelling tot zoveel middenluidsprekers die prestaties opofferen voor compactheid, is DALI MENTOR VOKAL ontworpen om volledig recht te doen aan het allerbelangrijkste gebied in surround luisteren, het middenkanaal.

Als de bron van de overgrote meerderheid van de dialogen in de soundtrack van een film, is de spraakverstaanbaarheid van het middenkanaal cruciaal voor uw kijk- en luisterplezier, samen met een samenhangende, consistente geluidssfeer in alle drie de dimensies.

Om deze ambitieuze doelen te bereiken, heeft de DALI MENTOR VOKAL een voice-matching voor een respons die identiek is aan die van de andere modellen in het assortiment. De 6.5” bas/mid units zijn gemonteerd in onafhankelijke kamers met front -gemonteerde basreflexpoorten om plaatsing dicht bij een achterwand mogelijk te maken.

MENTOR VOKAL kan aan de muur of op een statief worden gemonteerd voor ultieme flexibiliteit en gemak in het middenkanaal.
EDITORS' CHOICE