Velodyne DD18-Plus **MAATSTAAF SERVO SUBWOOFER**

419 x bekeken | geplaatst op 10 september 2022

€ 3.998,-kenmerken

Merk Velodyne
Categorie Subwoofer
Type DD18 plus
Serienummer
Conditie Lichte gebruikssporen
Bouwjaar 2017
Geplaatst op 10-09-2022

Beschrijving


Velodyne DD18-Plus *Beste sub ter wereld*

De beste sub ooit gemaakt tot 20.000 euro!
Met zijn bizar high tech gebouwde 18 inch woofer is dit de meest brute maar ook meest nauwkeurige sub die te verkrijgen is.
Dit vanwege zijn aansturing en uitgebreide EQ mogelijkheden.

De sub komt zonder doos maar wel met alle andere toebehoren.

Kan door heel NL persoonlijk aan huis geleverd worden voor slechts 75 euro.

Met zijn bizar gebouwde 18 inch woofer de meest brute maar door zijn aansturing en EQ toch de meest nauwkeurige sub die te verkrijgen is.
Ben je toe aan een vervanging voor je JL Audio sub dan is dit de sub die je zoekt.

Heeft vervangende versterker gekregen van bijna 900 euro, bon aanwezig.

Het is de grootste, krachtigste, nauwkeurigste, hardst slaande sub ter wereld, met vervorming van minder dan 0.5% en een verbluffende output; 115 dB en dat is een stuk luider als een sonische dreun van een vliegtuig die door de geluidsbarriere gaat. Bizarre power zonder vervorming.

Onnodig te zeggen dat het ook laag wordt, heel laag, met een frequentierespons tussen 14,4 en 120 Hz met een enorme dynamische versterker van 3000 watt.
Ontketen de gezaghebbende kracht van de DD-18 + op uw grootste luisterruimtes en zink in de auditieve ervaring van meer dan 99,5% nauwkeurige basweergave met ongelooflijke spierkracht.
De 8-bands Auto-EQPLUS-functie en op afstand bediende presets zorgen ervoor dat de instellingen en output van de sub geoptimaliseerd zijn voor je unieke luisterruimte, zodat je het meeste uit je nieuwe apparatuur haalt.
Om het af te maken, is dit beest ook een schoonheid, met elegant gebogen kasten van weelderig houtfineer in echte kersen of zwart ebbenhout.

Als je luisterruimte net zo groot is als je behoefte aan de best mogelijke wereldschokkende prestaties, dan is de DD-18 + wat je zoekt.
De Digital Drive PLUS-serie is snel, nauwkeurig en elegant en beschikt over digitale high-gain servobesturing, die de kegelbeweging bijna 16.000 keer per seconde bewaakt en bestuurt, waardoor de vervorming onder 0,5% blijft.
De Energy Recovery System-versterker is meer dan 95% efficiënt en besteedt bijna al zijn vermogen aan basweergave, waarbij vrijwel geen energie wordt verspild als warmte, wat bijdraagt aan de lange levensduur van de sub.
Met Auto-EQ PLUS is het nog nooit zo eenvoudig geweest om de prestaties van uw subwoofer naadloos te combineren met uw systeem en uw kamer.

De Digital Drive PLUS-serie staat voor drie decennia aan baanbrekende technologie en wordt algemeen erkend als de referentiestandaard voor basweergave.
Velodyne DD-18+ functies
• One-Touch Auto-EQ PLUS automatiseert de naadloze mix van subwoofer, systeem en kamer
• Gebruik uw pc voor handmatige aanpassingen en realtime feedback van uw basprestaties
• De laagste vervorming van de bas in de branche: minder dan 0,5%
• Geavanceerd kegelontwerp voor snelle, nauwkeurige bewegingen
• Op maat gewikkelde spreekspoel met zes lagen zorgt voor een betere warmteafvoer
• Enorme motorconstructie voor verbazingwekkende laagfrequente energie
EDITORS' CHOICE