Dynaudio Confidence 30 Raven Wood

1219 x bekeken | geplaatst op 19 juli 2022

N.o.t.k.kenmerken

Merk Dynaudio
Categorie Luidspreker front
Type Cofidence 30
Serienummer 00000
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2021
Geplaatst op 19-07-2022

Beschrijving


Te koop een door ons ingeruilde set Dynaudio Confidence 30 in Raven Wood,Deze set is in absolute nieuwstaat en wordt geleverd met volledige garantie etc

Dus toen de nieuwe Confidence 30 drieweg vloerstandaard uit Dynaudio Labs in Skanderborg rolde, was er veel vreugde. Het geeft een liefdevolle knipoog naar het verleden van Confidence-modellen terwijl ze hun innovaties en hun prestaties naar een hoger niveau tillen.

Net als de rest van het assortiment is de Confidence 30 uitgerust met de gloednieuwe Esotar3-tweeter. Hiervoor zijn lessen nodig die zijn geleerd tijdens de ontwikkeling van de bekroonde Esotar Forty-jubileum-tweeter – inclusief geoptimaliseerde luchtstroomtechnologie, een nieuw neodymiummagneetontwerp en de ingenieuze Hexis-resonantiebrekende binnenkoepel – en gaat het nog een tandje hoger.

Aan boord zijn ook twee geheel nieuwe 18 cm NeoTec MSP-woofers (die ook zijn voorzien van krachtige neodymium-magneetsystemen en een aantal intens slimme luchtstroomtechnologie); het nieuwe, ultrastabiele, ultrastijve Compex composiet frontschot; een volledig nieuwe midrange-driver van 15 cm met de nieuwe luchtstroomcorrigerende Horizon Surround; de nieuwe naar beneden gerichte baspoort … en de volgende generatie van de DDC-technologie (Dynaudio Directivity Control), inclusief de briljante DDC-lens rond de tweeter.

Alle componenten van de Confidence 30 (zelfs de schroeven en pakkingen die het schot op zijn plaats houden) werken in perfecte harmonie als onderdeel van het DDC-platform om vloer- en plafondreflecties sterk te verminderen, terwijl een nauwkeurig horizontaal beeld behouden blijft. Het betekent dat je de luidsprekers in een grotere ruimte kunt plaatsen zonder dat je een kamerbehandeling, speciale vloerkleden of plafonds of … nou ja, wat dan ook nodig hebt. Het werkt gewoon.

En het betekent dat je alleen hoort wat de artiest bedoelde.

Nieuwprijs is 19998.-

Inruil is mogelijk

Aanbieder


AudioExpert
Vandaag open (10:00 - 18:00)
Hinthamerstraat 111-113
5211 MH Den Bosch
EDITORS' CHOICE