T+A CARUSO ALL-IN-ONE

586 x bekeken | geplaatst op 8 mei 2022

€ 2.390,-kenmerken

Merk T+A
Categorie Draadloze speakers
Type T+A CARUSO
Serienummer
Conditie Nieuw
Bouwjaar
Geplaatst op 08-05-2022

Beschrijving


De T+A Caruso is geschikt voor alle moderne muziekbronnen: hij integreert streaming vanaf een netwerk of internet, Spotify Connect en AirPlay, evenals de klassieke CD-, DAB + en FM-radio
Het bevat zelfs een bi-directionele Bluetooth-module en ingangen voor analoge en digitale bronnen zoals tv-toestellen.

Het reproduceert al deze bronnen in uitstekende kwaliteit via zijn zeven geïntegreerde luidsprekersystemen. De Caruso bezit drie eindversterkers; 100 watt continu vermogen voor het subwoofersysteem en 2x 50 watt voor de midden / hoge tonen. Dankzij de digitale signaalprocessor van de Caruso wordt het geheel aangestuurd door een ultraprecieze actieve cross-over unit (actief luidsprekerconcept). Er zijn verschillende geluidskarakteristieken beschikbaar, zodat het systeem altijd een uitstekende geluidskwaliteit levert, ongeacht de plaatsing.

Voor een apparaat dat zo klein is, is de geluidservaring ongelooflijk, en het belangrijkste kenmerk hierachter is het consistente gebruik van aluminium subassemblages, we noemen het T + A Aluminium Framework.

De Caruso is het eerste T + A-apparaat van welke soort dan ook dat de NavigatorOS gebruikt met het 7-inch HD-touchscreen dat intuïtieve bediening van alle functies van het systeem biedt, evenals albumhoezen in indrukwekkende stijl.

Desgewenst kan de sokkel van de Caruso worden verlicht, door een ledstripverlichting in de bodemplaat van de machine. Voor sfeerverlichting kun je kiezen uit verschillende kleurmodi en wit, blauw, groen en rood licht, en de intensiteit van de verlichting is instelbaar door de gebruiker.

Afmetingen (H x B x D): 10,5 x 37 x 24,5 cm


OPRUIMING
Nu Splinternieuw van €3000,- voor €2395,-

Aanbieder


Van Duppen Audio
om 13:00 weer open
Spoorstraat 42
5911 KJ Venlo
EDITORS' CHOICE