Focal Clear MG Kastanjebruin

1683 x bekeken | geplaatst op 17 december 2021

€ 1.199,-kenmerken

Merk Focal
Categorie Hoofdtelefoons
Type Clear MG Kastanjebruin
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 17-12-2021

Beschrijving


Prijs is per stuk - De Focal Clear MG levert de gouden standaard in Focal’s open-back hoofdtelefoons. Hij levert uitstekende geluidsprestaties gecombineerd met geavanceerde designfuncties.

De hoogwaardige Focal Clear MG is ontwikkeld en wordt gemaakt in Frankrijk. Hij bevat exclusieve Focal-technologieën die het resultaat zijn van baanbrekend onderzoek op het gebied van akoestiek en kennis van Focal. De luidsprekerdrivers zijn samengesteld uit een unieke magnesiumconus. Dit materiaal zorgt voor een scherpe, nauwkeurige en indrukwekkende weergave. Resulterend in een verbluffend “echt” geluid.

De elegante afwerking van de Focal Clear MG is ook uniek door het kastanjekleurige design in combinatie met metaalkleuren, dit design wordt gecombineerd met een leren hoofdband en microvezel oorkussens ten behoeve van het draagcomfort. De Focal Clear MG wordt geleverd met twee kabels en een reisetui en biedt alles wat u nodig heeft om in een stille omgeving van onweerstaanbaar geluid te genieten.

De Focal Clear MG heeft een ongelooflijk puur geluid en genereert een breed scala aan emoties voor nog meer luisterplezier.

Aanbieder


Stassen Hifi
Open op afspraak
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen
EDITORS' CHOICE