Acapella Audio Arts Monostatos

260 x bekeken | geplaatst op 14 november 2021

Zie toelichtingkenmerken

Merk Acapella
Categorie Luidspreker front
Type monostatos
Serienummer 777
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2002
Geplaatst op 14-11-2021

Beschrijving


Prachtige set Acapella Audio Arts Monostatos .
Een top high-end set van Acapella , de set is niet van nieuw te onderscheiden , een 10/10 dus.
De speakers zijn door Acapella in Duisburg in 2013 voorzien van nieuwe mid/woofer units , dit zijn de nieuwste welke ook worden gebruikt in de huidige Acapella serie . Ook hebben de speakers bij de fabriek een grote servicebeurt gehad en alles doorgemeten , de set is volgens de fabrikant als nieuw bevonden!! Een 10/10 , rekening is hiervan aanwezig .
Hoge tonen worden voorzien van de mooiste tweeter ooit , de Dynaudio Esotek , dus perfect zonder ooit maar een scherp randje .
De Monostatos zijn technisch natuurlijk 100% en in nieuwstaat , ze kosten destijds FL 11500,- , de huidige opvolger Harlekin 13000,- euro !!! , vind persoonlijk de Monostatos mooier klinken dan de Harlekin , de Monostatos zijn opener en een mooier laag en meer vloeiend dan de Harlekin .
De set is een gesloten systeem , wat resulteert in een super strak laag , maar het gaat ontzettend diep zonder ooit wollig te worden , met een hoog rendement ook prima met een buizenversterker aan te sturen ( zelf met de UR S2K van 15 watt gespeeld , ging perfect.
De tweeter en het filter bevinden zich in een aparte gedempte behuizing.
Worden nooit aangeboden in deze staat en met de nieuwste Harlekin woofer/mid wat een duidelijke verbetering is ten opzichte van de standaard unit
Zijn grote speakers en een gewicht van 60kg per stuk.
Nu te koop voor 2250,- , voor dit geld geen betere te vinden , inc. Soundcare superspike’s
EDITORS' CHOICE