Timbre Monitor Two

493 x bekeken | geplaatst op 11 oktober 2021

€ 950,-kenmerken

Merk * Anders
Categorie Luidspreker front
Type Monitor Two
Serienummer geen
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2021
Geplaatst op 11-10-2021

Beschrijving


Een hele mooie in Nederland ontwikkelde en hand gebouwde speakers. Ongekende prijs kwaliteit verhouding qua afwerking, plaatsing en details.

Google het maar eens of check de hifi groepen op Facebook voor reviews Omdat het merk nog niet zo bekend is vind je helaas nog geen reviews op de bekende sites

Te beluisteren in Breda op een Rega Elicit-R

Gaan weg ivm een upgrade

Evt een setje iso acoustics er bij te koop.

Tekst van de website:

Timbre Audio- Monitor Two
De Monitor Two heeft net als de Monitor One een gesloten kast. De Monitor Two heeft echter een toegevoegde dome middentoner, waarbij met name in groot orkestraal werk of complexe muzikale passages nog meer rust en gelaagdheid wordt gebracht.

De toegepaste drivers zijn klankmatig van de hoogste kwaliteit binnen de klasse en het filter is zorgvuldig ontworpen waarbij er naast een vlak frequentieverloop er ook veel aandacht is geschonken aan het faseverloop. Dit resulteert in een mooie gepolijste klank en geeft een prachtig 3D holografische klankbeeld zonder dat de muziek aan de luidsprekers kleeft.

Specificaties
Afmetingen (H×B×D): 50×27×26cm (custom made, normaal zijn ze 20 breed en 33 diep. De aangepaste afmetingen komt de sound ten goede aldus de bouwer)
Behuizing: gesloten
Luidsprekerbezetting: laag 6,5 inch, mid 2 inch dome, hoog 1,25 inch
Frequentiebereik: 52 Hz* – 20 kHz
Rendement: 87 dB/W/m
Impedantie: 4 ohm
Aanbevolen versterkervermogen: vanaf 50 watt


• Bij gesloten behuizing is de frequentie afloop geleidelijk en zal in een middelgrote luisterruimte (20-25 vierkante meter) met gemak lagere frequenties (35 Hz) behaald kunnen worden.
EDITORS' CHOICE