Mcintosh RS 200

621 x bekeken | geplaatst op 5 april 2021

€ 3.499,-kenmerken

Merk McIntosh
Categorie Stereo versterker
Type RS 200
Serienummer 00000
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2021
Geplaatst op 05-04-2021

Beschrijving


De McIntosh RS200 is een compleet en draadloos systeem met de modernste technieken en streamingmogelijkheden. Alles wat er nodig is om op het hoogste niveau van uw favoriete muziek te genieten in één stylvolle behuizing.

Compleet en modern streamingsysteem

De McIntosh RS200 is een compleet muzieksysteem waarmee u de meeste van de moderne streamingdiensten kunt beluisteren. Op basis van DTS Play-Fi kunt u bijvoorbeeld volledig ongecomprimeerd luisteren naar het aanbod van Tidal. Vanuit uw luie stoel via de handige app kiest u de muziek van uw keuze en luistert u dit in CD kwaliteit. Hetzelfde geldt voor Tidal en Deezer. Maar ook Spotify beluisterd u op een ongekend niveau. Via de app heeft u ook toegang tot alle internetradiostations die er zijn. Kortom, aan goede muziek geen gebrek met de McIntosh RS200.

Multi-room makkelijk gemaakt

Met DTS Play-Fi is het kinderspel om een multi-room systeem te creëren. Andere apparaten, zoals bijvoorbeeld de McIntosh RS100, kunnen eenvoudig worden toegevoegd om zo overal in huis te kunnen genieten van muziek in de allerhoogste kwaliteit.

High End soundbar

De McIntosh RS200 is uitgerust met een HDMI aansluiting waardoor deze ook kan fungeren als een echte high end soundbar voor uw TV geluid. Al uw favoriete programma`s beluisteren in de allerhoogste kwaliteit.

Aanbieder


AudioExpert
om 10:00 weer open
Hinthamerstraat 111-113
5211 MH Den Bosch
EDITORS' CHOICE