REVEL CONCERTA 2 F35 met doos en garantie

195 x bekeken | geplaatst op 14 januari 2021

€ 1.400,-kenmerken

Merk Revel
Categorie Luidspreker front
Type concerta 2
Serienummer f35
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2020
Geplaatst op 14-01-2021

Beschrijving


REVEL CONCERTA2 F35 | VLOERSTAANDE LUIDSPREKER

De Revel Concerta2 F35 is een vloerstaande luidspreker die staat voor alles waar Revel bekend om is. Als onderdeel van de Harman group kan Revel gebruik maken van veel kennis uit het concern, wat resulteert in een prachtig uitgewogen klinkende luidspreker die er ook nog eens erg fraai uitziet! Afgewerkt in hoogglans wit of hoogglans zwart.
De Concerta2 F35 is voorzien van een 25 mm dome tweeter en liefst drie 5.25? mid/bass drivers. Alle drivers zijn gemaakt uit aluminium. De tweeter heeft een waveguide en een akoestische lens om de gerichtheid van de hoge tonen beter af te stemmen op de woofer, wat zorgt voor een betere integratie van beide drivers.
De bass reflex poort is naar achteren gericht en een zogenaamde ‘Constant Pressure Gradient Port’. Waar normale bass poorten bij hogere volumes nog wel eens hoorbaar willen zijn, hebben de Revel techneuten ervoor gezorgd dat de drukval over de complete poort gelijk blijft waardoor de luchtstroom niet turbulent wordt en dus onhoorbaar blijft.
Door al deze technologische hoogstandjes zou je verwachten dat deze Revels wel goed moeten klinken en inderdaad, niets is minder waar! Met een zeer dynamisch geluid, strakke laagweergave en een uitstekende mix van ritme en rust zijn dit prachtige speakers.
EDITORS' CHOICE