Fisch Audiotechnik AFL Reference Line stekkerblok

326 x bekeken | geplaatst op 24 augustus 2020

€ 900,-kenmerken

Merk Fisch Audio
Categorie Netfilters
Type AFL Reference
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2020
Geplaatst op 24-08-2020

Beschrijving


Fisch Audiotechnik AFL Reference Line
Het beste stekkerblok van Fisch Audiotechnik uit Duitsland, laat op indrukwekkende wijze horen waartoe een compromisloos ontwerp in staat is. Het ontwerp is uitgevoerd in hoogwaardig en zwaar aluminium, met zelfs een unieke dubbele bodemconstructie, om trillingen te elimineren. De toegepaste filtering is een eigen ontwerp van de firma Fisch. De milde filtering heeft als doel de storingen te verminderen, maar de energiestroom ongehinderd door te laten naar uw apparatuur.
Het interne hoofdfilter is voor de frequentie van het lichtnet volkomen onzichtbaar en heeft geen negatieve invloed op de dynamiek en natuurlijkheid van de weergave. Maar tegelijk wordt de hoogfrequente ruis efficiënt onderdrukt. 

Het AFL Fisch Reference stekkerblok is uitermate geschikt om al uw kostbare audio en video apparatuur van stroom te voorzien, dus ook geschikt voor zware eindversterkers. 

De klankverbetering is eenvoudig waar te nemen en zelfs als u apparatuur van de allerbeste kwaliteit bezit, zal dit Reference stekkerblok u aangenaam verrassen. Het stekkerblok is prachtig afgewerkt en wordt geleverd met spikes en cups voor een optimale plaatsing in uw systeem.
Specificaties: 
Max. current: 10A - IEC320/C14)
Max. power: 2300W (total of all outlets)
Peak pulse protection (8/20µS):  <0,8kV
Peak pulse current (Isn8/20µS): 4,5kA
Response time:  =25nS
Surface: Natural anodised
Weight: 5.5 kg
Outlets: 6
Dimensions:  554 x 104 x 62 (l x w x h in mm)

Nieuwprijs 1289,= Vraagprijs Euro 900,=
Compleet met originele verpakking en accessoires.

Past helaas niet in mijn meubel ?
EDITORS' CHOICE