GERESERVEERD! Sonus Faber Musica in pianolak zwart in zeer nette staat

457 x bekeken | geplaatst op 2 juli 2020

€ 1.475,-kenmerken

Merk Sonus faber
Categorie Stereo versterker
Type Musica
Serienummer 9xx
Conditie Lichte gebruikssporen
Bouwjaar
Geplaatst op 02-07-2020

Beschrijving


GERESERVEERD!!
Een Sonus Faber Musica versterker uit gelimiteerde oplage nr 982 van 999 (wordt vermeld) in prachtig zwarte pianolak met originele verpakking en netkabel zonder verdere accessoires. Het is een speciaal ontworpen versterker voor Sonus Faber speakers maar past klankmatig ook bij veel andere merken. Ken Ishawata zou Franco Serblin hebben geholpen bij het ontwerp en finetunen van de klank.
De versterker klinkt snel en open, zonder agressie maar juist vloeiend met veel detail en een verrassend strak laag met voldoende slam en gelaagdheid (weinig kleuring).
Is van mijn beste vriend die verhuist naar een kleinere woning, zijn set moet dus wat inkrimpen, kleinere speakers, versterker enz. Wel zonde want het is een geweldige versterker met een prachtig uiterlijk (echt een eyecatcher, design en kwaliteit vallen hier samen zoals vaker bij ontwerpen van Franco Serblin) en een collectorsitem.
Zelden aangeboden, staat lichte gebruikssporen maar is eerder zowat zgan!

Prijs € 1475 Pay-Pal mogelijk voor rekening koper net zoals de verzendkosten. Prive verkoop, geen garantie of terugname. Lowballers vergeet `t we hebben tijd zat nieuwe huis is nog niet klaar ;-)

Product Information:
Power: 50W/ch RMS into 8 ohms, 100 W/ch RMS 4 ohms (go until 2 ohms down)
Passive pre with a mosfet power output, 300 VA toroid and twin 15000uF caps.
Size: 425x335x155mm (WDH)
Weight: 16kg
EDITORS' CHOICE