Nad M51 DAC en Voorversterker Perfecte staat

561 x bekeken | geplaatst op 20 mei 2020

€ 800,-kenmerken

Merk NAD
Categorie DAC
Type Nad M51 DAC en Voorversterker perfecte staat
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2014
Geplaatst op 20-05-2020

Beschrijving


waarschijnlijk een van de best klinkende dac.s en voor versterker op dit ogenblik klinkt zeer gedetaileerd lees de reviews nieuwpr 2000 euro

let op dit is geen nood verkoop dus koopjes jagers of mensen die geen verstand hebben van high end voor minder blijft hij gewoon staan

NAD M51 - COMPROMISLOZE MASTERS SERIES DAC VOOR JE HI-FI SYSTEEM De M51 is de Masters Series compromisloze D/A-omzetter (DAC), die via NADs unieke Direct Digital-technologie het absoluut maximale uit al je digitale audio in stereo weet te halen. Met zijn extreme 35-bit/844kHz processor hoort hij bij de allerbeste separate D/A-omzetters ter wereld, ongeacht de prijs, en het is een perfecte aanvulling op een analoge high-end versterker - vooral NADs eigen M3 of de bijpassende M51 in het exclusieve aluminium design.
Alle aansluitingen waaronder HDMI, USB en XLR In aanvulling op de gebruikelijke optische, coaxiale en XLR-aansluitingen (AES/EBU) is de M51 uitgerust met een exclusieve asynchrone USB-ingang, die jitter elimineert en superieure digitale audio van je PC biedt, met inbegrip van hoge-resolutie muziekbestanden tot 24-bit/192kHz. En via HDMI kun je genieten van echt high-definition stereo-geluid van Blu-ray, of het nu films, concertregistraties of pure muziek op de disc betreft.
Sommige Blu-ray-spelers kunnen ook worden gebruikt om zowel normale als hoge-resolutie muziek af te spelen via ofwel streaming of via USB-opslagmedia, en ook deze muziek kun je sturen naar de M51 via HDMI .
Definitieve oplossing voor alle digitale stereo geluid De M51 elimineert in een keer alle ingebouwde gehoormatige knelpunten in digitale signaalbronnen als de CD-speler, Blu-ray/DVD, draadloze audio systemen, PCs etc.. In plaats van genoegen te nemen met de in elektrische apparaten ingebouwde D/A-omzetters of een analoge PC geluidskaart, kun je muzieksignalen sturen naar de M51 voor een state-of- the-art signaalverwerking van al je digitale audiobronnen, ongeacht de resolutie. Dit betekent dat een goede Blu-ray speler in veel gevallen ruim voldoende is als enige disc speler in het systeem.
Na de D/A conversie zendt de M51 het muzieksignaal naar zijn exclusieve ingebouwde klasse A analoge trap en je analoge versterker via RCA of XLR-uitgangen zal dit kunnen overnemen, en de hoge kwaliteit van je luidsprekers te tonen. Met de afkomst van de M51 kun je eindelijk het volledige voordeel krijgen van de digitale vooruitgang van NAD, in combinatie met je favoriete analoge versterker. En met zijn compromisloze nadruk op geluidskwaliteit geeft de M51 je kristalheldere muzikaliteit, zonder dat je daarbij negatieve digitale effecten krijgt zoals bijvoorbeeld "koud" of een overdreven analytisch geluid.
Volledig digitale voorversterker met een perfecte volumeregeling In tegenstelling tot de meeste andere aparte DACs heeft de M51 zowel ingebouwde volumeregeling als een afstandsbediening. Daardoor is hij uitstekend geschikt voor gebruik als een volledig digitale voorversterker met een aparte volumeregeling. Als je alleen maar digitaal signaalbronnen hebt, is dit een zeer interessante optie die zowel een hoge geluidskwaliteit als een hoge flexibiliteit biedt, terwijl je geld bespaart.
De voorversterker is M51 ook van absolute wereldklasse. Omdat alle schakelingen en de kritische volumeregeling in een puur digitaal domein wordt gedaan met extreem hoge 35-bits resolutie, is de M51 in de praktijk volledig vrij van signaalverlies, ruis en vervorming - zoals een high-end voorversterker moet zijn. De rest is aan je audiobron en je versterker.
24-bit hoge-resolutie geluid - de muziekervaring van de toekomst De M51 ondersteunt hoge-resolutie muziekbestanden tot 24-bit/192kHz via alle digitale ingangen. Dit is veel hoger dan CD-kwaliteit en je zult duidelijk het verschil horen in de vorm van een drastisch verbeterde detailweergave, dynamiek, sfeer en de algehele muzikaliteit van het geluid.
Hoge-resolutie 24-bit muziekbestanden winnen zoetjesaan terrein en kunnen beschikbaar zijn op Blu-ray-discs of gedownload worden van het internet, bijvoorbeeld van de Amerikaanse website HDtracks. Na het downloaden kunt je echte high definition muziek afspelen vanaf je computer en geeft de M51 geven je de volledige kwaliteit van de installatie. Als je eenmaal het verschil gehoord hebt, zul je er geen seconde aan twijfelen dat echte high-end sound nog een grote toekomst heeft!
Superieur HD stereo-geluid van Blu-ray via HDMI Als je je zinnen hebt gezet op stereo en tegelijkertijd wilt genieten van films en concerten in topkwaliteit van Blu-ray of DVD, vormt de M51 een superieure oplossing. Via HDMI kun je de disc overzetten naar het vereiste twee-kanaals PCM audiogeluid naar de installatie in volledig digitale kwaliteit. Op deze manier kun je nu eindelijk HD-geluid van Blu-ray op je stereo-installatie krijgen. Normaal gesproken zorgt de M51 automatische ervoor dat je het juiste twee-kanaals audio van je Blu-ray krijgt, maar anders is het voor eens en altijd zeer eenvoudig in te stellen in het menu van de speler.
Om het extra handig te maken om de HDMI optie te gebruiken, is de M51 uitgerust met een HDMI-uitgang met video pass-through. Daardoor kun je je Blu-ray voor eens en altijd aansluiten en het videosignaal (incl. 3D) op je flatscreen TV of projector weergeven - net als bij een moderne surround receiver. Goed doordacht en functioneel.
De M51 is verkrijgbaar in zilver uitvoering. Een afstandsbediening wordt meegeleverd.

in perfecte staat incl alle toebehoren verzenden kan tegen meer prijs en risico koper
EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »