Set Dali Zensor 1 luidsprekers black + stands

359 x bekeken | geplaatst op 6 februari 2020

N.o.t.k.kenmerken

Merk DALI
Categorie Luidspreker surround
Type Zensor 1
Serienummer 4033112
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2015
Geplaatst op 06-02-2020

Beschrijving


Twee bekroonde Dali Zensor 1 speakers die niet van nieuw zijn te onderscheiden. Zijn aangekocht in 2015 bij HiFi Klubben en hebben zelfs nog bijna 2 maanden garantie. Het gaat om een set in de kleur Black Ash. De veelzijdige Zensor 1 is ideaal als allround stereoluidspreker, bij voorkeur in kleine tot middelgrote ruimtes. Hij werkt ook perfect als front-luidspreker in een 2.1 surroundsysteem of als achterluidspreker in een 5.1 systeem inclusief subwoofer.

Hij klinkt echt fantastisch en ik vind het zonde om ze weg te doen. Ze hebben altijd aangesloten gezeten als achterluidspeaker in een 5.1 systeem, echter kunnen deze in onze nieuwe woning niet meer worden geplaatst.

De speakers worden geleverd met VM Acoustics Stand 60`s die tegelijkertijd met de speaker zijn aangekocht. Deze zijn voorzien van spikes en een intern kabelgeleidingssysteem zodat je makelijk de kabels naar boven kunt leiden. Ze zijn +/- 65cm hoog exclusief de spikes.

De speakers en stands worden niet los verkocht en kunnen worden opgehaald in Hoofddorp. De speakers zitten in de originele DALI doos zodat ze veilig kunnen worden meegenomen.
EDITORS' CHOICE