Arcam SA10 demo als nieuw!

275 x bekeken | geplaatst op 28 november 2019

€ 649,-kenmerken

Merk Arcam
Categorie Stereo versterker
Type SA10 versterker
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2019
Geplaatst op 28-11-2019

Beschrijving


Herfst showroom aanbieding:

Hierbij bieden wij onze demo Acram SA10 in het zwart aan.

Uiterst efficiënte klasse A / B-versterking, 50 watt per kanaal, 5 analoge ingangen inclusief phono en 3 digitale ingangen.

In elke versterker is het signaalpad overgeleverd aan alles dat ruis in de eenheid veroorzaakt. We besparen dus geen kosten bij het gebruik van alleen de meest hoogwaardige componenten, zelfs als het betekent dat de kosten van onze voedingen die van al het andere inhalen.

Het resultaat is natuurlijk elke cent waard.De scherpe inademing van een zanger voordat hij het refrein raakt, de vingers van een gitarist die tegen de snaren glijden - het zijn die ogenschijnlijk kleine details die muziek tot leven kunnen brengen. Vis een van je favoriete albums aller tijden uit en speel het af via een Bluetooth-luidspreker, en raad eens? Het klinkt als een Bluetooth-luidspreker. Speel het via de SA10, en het is net zo dicht bij het horen van de uitvoering van de artiest als je waarschijnlijk krijgt. Het is altijd leuk om een oude opname uit te graven die je in jaren niet hebt gehoord. Met het HDA-assortiment voelt het alsof je het voor de eerste keer hoort.

Deze Arcam SA10 is als nieuw, incl. doos, garantie ed
Zie ook onze advertentie van de CDS50 in het zwart.
Neem contact met ons op voor de combinatie prijs!
EDITORS' CHOICE