REVIEWIndiana Line

Indiana Line Tesi 504

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION
Jan de Jeu | 24 januari 2012 | Fotografie Jan de Jeu | Indiana Line

De hoofdredacteur kent mijn passie voor Italiaanse producten en het zal u dan ook niet verbazen dat ik ook deze maand weer neerstrijk in dit mooie mediterrane land. In Torino ditmaal, ooit hoofdstad van het hertogdom Savoye, later van het koninkrijk Sardinië en het koninkrijk Italië. Ook al vervult Turijn in politieke zin dan niet meer zo`n betekenisvolle rol, op industrieel gebied is haar importantie onveranderd. Uiteraard zijn in dat licht bezien de autofabrieken van Fiat het meest bekend maar ook een luidsprekerfabrikant die ik nog niet zo lang geleden voor het eerst tegengekomen ben, heeft deze stad als thuisbasis.

Uit Music Emotion - Februari 2009

Let op: prijzen en beschikbaarheid in het magazine komen mogelijk niet overeen met het huidige aanbod. Kijk voor meer informatie op de website van Indiana Line

Mijn eerste kennismaking mag dan dateren van de meest recente VAD show, het merk is in ieder geval in thuisland Italië al sinds de zeventiger jaren van de vorige eeuw een duidelijk aanwezige speler op de audio thuismarkt. Daar is het één van de meest populaire luidsprekermerken. Wie nu op internet op zoek gaat zal zien dat de fabrikant meerdere luidsprekerlijnen vervaardigt.

En welke lijn er ook geselecteerd wordt, opvallend zijn steeds weer de zeer betaalbare prijzen. Ook van de duurdere lijnen zoals Arbour en de in september 2008 op de Top Audio beurs in Milaan geïntroduceerde Tesi.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF


EDITORS' CHOICE