REVIEWRoksan

Roksan K2

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION
Ruud Jonker | 18 januari 2012 | Fotografie Ruud Jonker (gastartikel) | Roksan

In de luisterruimte staan de nieuwe Roksan K2 cd-speler en geïntegreerde versterker. Deze serie is de opvolger van de Kandy serie. Het meest opvallende betreft de vormgeving. In tegenstelling tot de oubollige en ouderwetse stijl waar Touraj kennelijk een patent op heeft, ogen deze componenten luxe, bij de tijd, designmatig en zélfs een beetje trendy. De horizontale streep op het frontje is kennelijk een herkenningspunt in de nieuwe housestyle van het merk. Graag luisteren, als ze maar niet in beeld zijn, verandert nu in een verdiende eervolle plaats op het audiorack.

Uit Music Emotion - Maart 2009

Ook modern is de bijgeleverde (RMX- 108) `learning` remote bediening. Het volledige K2 systeem kan met behulp van dit, met een touch sensitive display uitgevoerde, apparaat bediend worden. De remote is ook voorgeprogrammeerd voor de Caspian-serie. Wie, als trotse eigenaar, deze units installeert en van muziek wil gaan genieten, zal hoogstwaarschijnlijk enige uren bezig zijn om de apparaten `aan te zetten`.

Naar goed gebruik leest u natuurlijk niet het manual en is op het heikele moment de hifi -boer gesloten en de importeur met vakantie. Bij gebrek aan een manual tijdens de review en te trots om de importeur te bellen (Marja vindt mij dan een sukkel en dat moet je natuurlijk niet hebben...), stond de gereedschapskist al klaar.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

Let op: prijzen in het magazine kunnen afwijken van huidige prijzen

EDITORS' CHOICE