REVIEWKharma

O.L.S. Audiotechnology Emotion EM-8 Reference en EM-3 Reference luidspreker

Rond de tot de verbeelding sprekende en vaak peperdure Kharma luidsprekersculpturen van Nederlandse bodem, hangt een zweem van mystiek, exclusiviteit maar vooral ook één van financiële onbereikbaarheid. Niet zo vreemd als u weet dat buiten een relatief gering aantal exemplaren welke op de Nederlandse markt zelf zijn verkocht, het merk Kharma vooral erg actief is op de buitenlandse en dan vooral Aziatische markt.

Kharma luidsprekers worden vervaardigd bij O.L.S. Audiotechnology in Breda, een onderneming die van oorsprong begin jaren tachtig is begonnen met het vervaardigen van zelfbouwluidsprekers.

Door de enorme aandacht en het wereldwijde succes van de Kharma modellen is inmiddels veel minder bekend geworden dat er ook onder de oorspronkelijke merknaam O.L.S. nog steeds een hele serie luidsprekermodellen voor de kleinere beurs bestaat. Veel eenvoudiger van opzet, veel goedkoper dan de kostbare elite (Kharma) varianten maar wel voorzien van alle opgedane kennis. Wat weet de O.L.S. Emotion serie te presteren ten opzichte van zijn exclusieve broers?

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

MERK

EDITORS' CHOICE