REVIEW

Hansen Audio The Knight

Het recenseren van audio apparatuur bestaat altijd uit meerdere onderdelen. Meestal houdt het in dat ik een component eerst in mijn eigen systeem moet installeren en dat er daarna meerdere luistersessies volgen alvorens er toegekomen wordt aan de laatste fase van het review proces; het beschrijven van de luisterindrukken. Een enkele keer zijn alle indrukken gebaseerd op een enkele luistersessie. Ongeacht welke variant gekozen wordt; een indicatie voor de mate waarin genoten is, is over het algemeen af te lezen uit de lengte van de verstreken tijd tussen de (laatste) luistersessie en het tijdstip waarop begonnen is met het beschrijven van de indrukken.

Om even heel duidelijk te zijn; met het schrijven van dit stuk ben ik begonnen direct nadat ik thuisgekomen ben van een eenmalige luistersessie bij de importeur van het nieuw op de Nederlandse markt geïntroduceerde Canadese luidsprekermerk Hansen Audio.

Een merk dat thuishoort op het niveau van merken als Wilson Audio, Avalon, Marten Design, Rockport Technologies of Kharma. Om er maar eens een paar te noemen. Lees het verslag van een intense luisterervaring.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF


EDITORS' CHOICE