REVIEWMarantz

Marantz KI Pearls

Het komt niet vaak voor dat er een werkelijk adembenemende nieuwe sacd-speler en geïntegreerde versterker geïntroduceerd worden, maar dat is precies wat Marantz biedt met haar nieuwe KI Pearls - speciaal gemaakt om Ken Ishiwata`s 30-jarig jubileum bij het bedrijf te vieren.

De nieuwe KI Pearls zijn ultra-exclusief, aangezien alleen de eerste 500 muziekliefhebbers wereldwijd het voorrecht wordt gegeven om eigenaar te worden van een exemplaar.

Wat is er zo speciaal aan deze KI Pearls? Het eerste wat men zal opmerken is de unieke `zijde zwarte` afwerking. De eerste in zijn soort voor Marantz. Maar het is de magie binnenin die Ken Ishiwata heeft gecreëerd die het verschil maakt. Hij heeft al het mogelijke ingebouwd en verder verfijnd om muziek zo te reproduceren zoals de artiest en opnametechnicus het origineel bedoeld hebben.

Onder de 5mm dikke aluminium bovenplaat van de Pearl sacd-speler bevinden zich een Xyron laadmechanisme met Precision Super Audio CD Drive, de nieuwste ringkerntransformator en het exclusieve Marantz HDAM-SA2 circuit. Ze werken subliem samen met alle andere, zorgvuldig geselecteerde componenten om het (hogesnelheids-)signaal over het breedst mogelijke frequentiebereik te verwerken.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

Let op: prijzen in het magazine kunnen afwijken van huidige prijzen

MERK

EDITORS' CHOICE