Boston Acoustics Duo-iPlus

Met de komst van een iPod Touch in mijn gezin bestaat de mogelijkheid eindelijk te voldoen aan de regelmatige verzoeken van de redactie om één van de vele verkrijgbare iPod accessoires te beoordelen. Het eerste apparaat dat zich aandient is een Boston Acoustics Duo-iPlus AM/FM –stereoradio met ingebouwde docking station.

Een component dat stand alone kan functioneren en voorzien is van vele mogelijkheden. Indien gewenst kan de Duo-iPlus met de aanwezige lijnuitgang aan een bestaande audioset gekoppeld worden, maar is hier niet primair voor bedoeld. Boston Acoustics claimt namelijk een uitstekende geluidskwaliteit en het is zonde daar via de lijnuitgang zomaar aan voorbij te gaan.

Een logische plek voor aan apparaat als dit is een keuken, kantoor of slaapkamer. Met een buitenmaat van 140x327x203mm is overal gemakkelijk een plaatsje te vinden voor de Duo-iPlus, in mijn geval op de commode in de slaapkamer. Het apparaat is verkrijgbaar in de basiskleur hoogglans zwart of wit. Voor een zo optimaal mogelijke integratie met uw interieur is er daarnaast, tegen meerprijs, nog keuze uit acht verschillende kleuren luidspreker frontjes.

MERK

EDITORS' CHOICE