REVIEWPSB Speakers

PSB Synchrony One, een Grote Vriendelijke Reus

Paul Delissen | 28 mei 2009 | PSB Speakers

Het merk PSB kende ik alleen van vrijwel altijd lovende recensies in de Amerikaanse vakbladen. Dat deze Canadese luidsprekerfirma hoge ogen gooit in de States is natuurlijk geen garantie voor succes in Europa, of Nederland in dit geval. Nieuwsgierig maakt het in ieder geval wel. Dus toen ik de gelegenheid kreeg een flinke vloerstaander uit de Synchrony reeks aan de tand te voelen greep ik die kans aan.

Met beide handen, kan ik wel zeggen; het gewicht van het onderwerp van recensie is maar liefst 28 kilo per stuk, met verpakking nog vier kilo meer! Met twee man sterk werden de dozen bij mij binnengedragen. Het uitpakken is een klus waar je even de tijd voor moet nemen. Erg zorgvuldig verpakt met uitbundig gebruik van beschermende materialen.

PSB Synchrony One

Meegeleverd worden spikes en hard rubberen dopjes, te monteren al naargelang de ondergrond waar de speakers op komen te staan. Uiteraard goed verstelbaar, dus altijd is een rotsvaste stabiele plaatsing mogelijk. De aansluitklemmen zijn stevig en geschikt voor spades of banaanpluggen. Bi-wiring is mogelijk. Er worden platte brugjes meegeleverd maar `echte` draadbrugjes zijn natuurlijk altijd te prefereren.

MERK

EDITORS' CHOICE