NIEUWS

Columbia Tristar DVD-mag.


Redactie HiFi.nl | 25 april 2000
Columbia TriStar Home Video, volgens het overgrote deel van de DVD consumenten de beste regio 2 DVD-maatschappij en volgens hun zelf leader in DVD, leader in extra's, is deze maand begonnen met het uitgeven van hun eigen DVD-Magazine, DVD extra genaamd.

In dit tweemaandelijkse magazine stelt Columbia TriStar haar klanten op de hoogte van de broodnodige informatie over aankomende en nieuwe releases van Columbia TriStar en over de laatste nieuwtjes op het gebied van DVD. Tevens wordt er kort uitleg gegeven over vaak voorkomende termen uit de DVD wereld.

In het eerste nummer wordt aandacht besteed aan de double DVD boxen van Columbia, verder wordt de spotlight gezet op de DVD van HOOK, een top-DVD. Ook de aankomende releases van Big Daddy, Random Hearts en Life worden belicht. Voor juni vraagt Columbia aandacht voor Blue Streak en Bowfinger.

Achterin het 8 pagina dikke magazine staan 15 nieuwe en aankomende releases in het kort nog belicht. Op de achterkant staat dan de eerste technische uitleg, dit keer over de regiocodering en verder staat hier ook een prijsvraag waarmee je de DVD van Hook kunt winnen.

Bron: DVD-Info Point

EDITORS' CHOICE