NIEUWS

Eclipse serie van Marantz


Redactie HiFi.nl | 20 februari 2001

Ingezonden mededeling

Marantz introduceert een reeks nieuwe ‘home entertainment’ systemen, die een elegante verschijning combineert met baanbrekende digitale weergavetechnieken om tegemoet te komen aan de wensen van zelfs de meest kritische muziekliefhebber.

Het hart van dit systeem wordt gevormd door een stereo-receiver, die een krachtige versterker met een uitgangsvermogen van 50 W per kanaal combineert met een FM/AM/LW-tuner met RDS. De receiver werkt samen met een geavanceerde CD-speler/CD-Recorder met twee aparte loopwerken. Deze maakt het u met één druk op de knop mogelijk uw eigen CD-compilaties te maken.
Het Eclipse DVD-systeem levert in uw woonkamer de spanning en het drama van de bioscoop. De DVD-speler kan Dolby Digital- and DTS-formaten decoderen, terwijl de AV-receiver beschikt over een 5.1-kanaals ingang zodat alle geluidskanalen waarmee de gangbare hedendaagse digitale filmformaten kunnen zijn uitgevoerd, kunnen worden weergegeven. De vijfkanaals versterker stuurt het centerkanaal en de voor- en achterkanalen aan met een fors vermogen van 45 W per kanaal. Om de Eclipse-systemen te completeren, heeft Marantz een reeks top-performance luidsprekers ontwikkeld, welke u optioneel kunt toevoegen aan de set.

De Eclipse-serie is leverbaar vanaf februari 2001.

Voor meer informatie over dealers kunt u contact opnemen met de lokale verkooporganisatie van Marantz, telefoonnummer 040-2731133 of u gaat naar de website van Marantz.

EDITORS' CHOICE