Chattelin AS neemt een zomerbreak

Redactie HiFi.nl | 16 juli 2012

Voor velen is de vakantieperiode aangebroken. Ook veel hifizaken gaan dicht voor een welverdiende vakantie. Chattelin Audio Systems uit Den haag laat weten dat zij van woensdag 18 juli t/m vrijdag 27 juli gesloten zijn vanwege een korte zomervakantie. Maar geen zorgen, ze lieten ons ook gelijk weten dat er een aantal leuke shows op de planning staan.

Chattelin Audio Systems maakt je vast lekker met het volgende: “In de afgelopen maanden zijn voorbereidingen getroffen voor een aantal spectaculaire en informatieve shows die beginnen in september. Eén van deze shows zal in het teken staan van de nieuwe Marten Django luidsprekers die gezien het gunstige prijskaartje (9.950 euro per paar) ongelofelijk fraai spelen. Tevens kunt u Analoge dagen verwachten, alwaar wij u kennis laten maken met de nieuwe phonostages van Audio Research in combinatie met onze SME 20/3 draaitafel. Maar ook zal er aandacht zijn voor streaming op verschillend niveau in samenwerking met diverse andere bedrijven.”


Foto: Marten Django

“Tevens verheugen wij ons zeer op de nieuwe Avalon Compass (de opvolger van de Eidolon/Diamond), die wij officieel als eerste in de Benelux aan het publiek gaan presenteren! Om het jaar geheel in stijl af te sluiten, hopen wij u de Wilson Audio Alexandria op het hoogst haalbare niveau te mogen voorschotelen in combinatie met weergaloos goede elektronica die deze luidsprekers verdienen. Wij wensen u een fijne vakantie en graag tot ziens!”

Uiteraard zul je t.z.t meer informatie op HiFi.nl kunnen vinden over deze shows, dus houd ook de Special Page van Chattelin in de gaten. To be continued… Voor meer informatie over de genoemde producten kun je kijken op de website van Chattelin Audio Systems.

Chattelin Audio Systems
Anna Paulownastraat 58
2518 BG Den Haag
T: +31 70 363 20 50
M: +31 6 230 605 14
E: info@chattelin.nl
Website

Openingstijden:
Woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Eventueel op afspraak.
(Gesloten: van 18 juli 2012 t/m 27 juli 2012)


EDITORS' CHOICE