NIEUWSPioneer

Pioneer onthult nieuwe microhifisystemen

Pioneer lanceert een nieuw, kleurrijk microhifisysteem. De X-CM31 is bijvoorbeeld verkrijgbaar in diepzwart, puur wit of zwart of met een voorpaneel in rood of bruin. In deze reeks bevinden zich verder de X-EM21, X-EM21V en X-EM11.

De X-CM31 is geschikt voor veel bronnen. Zo is dit systeem bovenaan uitgerust met een digitaal dock voor iPod/iPhone en ondersteunt het de iPad via de usb-aansluiting. Zowel via de usb-ingang vooraan als via de ingebouwde cd-speler zijn mp3- of wma-bestanden af te spelen. Daarnaast is er ook een ingebouwde AM/FM tuner met 40 voorkeuzestations.

Pioneer vertelt: “De X-CM31 heeft zijn topprestaties in grote mate te danken aan zijn tweewegs bassreflexluidsprekers, die een evenwichtige klank produceren. Dit microsysteem biedt een output van 15 watt per kanaal en verbergt een indrukwekkende lijst functies achter zijn compacte behuizing.”

Verder zijn er ook een basversterkingsfunctie ‘P-BASS’ en een Sound Control functie aanwezig op de X CM31.

De andere drie modellen zijn meer budgetvriendelijk. Het gaat hier om de X-EM21 met cd, iPhone/iPoddock, usb-ingang en FM-tuner; de X-EM21V met dvd/cd, iPhone/iPoddock, usb-ingang en FM-tuner; de X-EM11 met cd-speler, usb-ingang en FM-tuner.

De X-CM31 is vanaf augustus 2012 te koop in vier kleuren, gevolgd door de X-EM11 in september en de X-EM21 en X-EM21V in oktober.

Prijzen:

X-CM31219 euro
X-EM21139 euro
X-EM11119 euro

EDITORS' CHOICE